Ponta: Războiul nostru este cu Băsescu, nu cu Macovei şi Preda, slugile lui

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a evitat, luni, să comenteze afirmaţiile făcute de Monica Macovei în cazul Adrian Severin, menţionând că nu se bate cu "slugile" lui Traian Băsescu.

Urmărește
7 afișări

Întrebat de jurnalişti cum comentează afirmaţiile făcute, duminică, de europarlamentarul PDL Monica Macovei cu privire la acuzaţiile aduse de publicaţia "Sunday Times" lui Adrian Severin, Ponta a răspuns: "Eu am relaţii destul de neapropiate cu doamna Macovei şi cu domnul Preda pentru că mie nu îmi plac slugile. Modul în care îi tratează domnul Băsescu, că le mai dă un os de ros la Parlamentul European şi, din când în când, un şut, pentru mine nu e un gen de relaţii cu cineva".

Ponta a afirmat că va fi "atent" la ce spun Macovei şi Preda atunci când aceştia îi critică pe Traian Băsescu şi Elena Udrea.

"Nu cred că doamna Macovei a avut o problemă în Parlamentul European pentru că tocmai şi-a dat o casă în Cotroceni pentru familia domniei sale. Genul acesta de farisei nu mă interesează. Războiul nostru nu este cu slugile domnului Băsescu, ci cu domnul Băsescu", a spus el.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a cerut, duminică, demisia lui Adrian Severin din Parlamentul European şi cercetarea sa de DNA, conform legii române.

"Cer demisia imediată a lui Adrian Severin din Parlamentul European. Dacă nu îşi dă demisia, aştept ca Victor Ponta şi conducerea PSD să il excludă din partid şi să-şi ceara iertare pentru faptele acestuia.Fiind cetăţean român, Adrian Severin se supune legii penale române. Direcţia Naţională Anticorupţie trebuie să declanşeze cercetarea penala în legătură cu acuzaţiile de corupţie relatate de «The Sunday Times»", se spune într-un comunicat al europarlamentarului PDL, fost ministru al Justiţiei, remis agenţiei MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici