Ponta: Să mă pui să aleg între Oprescu şi Diaconescu, chiar mi-e imposibil

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, la Olimpiadele Comunicării, că de câte ori cetăţenii susţin un anumit om politic, partidele nu îl desemnează să candideze la funcţia pentru care este foarte bine cotat în sondaje.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Ponta: Să mă pui să aleg între Oprescu şi Diaconescu, chiar mi-e imposibil

Ponta: Să mă pui să aleg între Oprescu şi Diaconescu, chiar mi-e imposibil (Imagine:Mediafax Foto)

"M-am uitat cu foarte mare atenţie pe toate sondajele de opinie ale PSD, ale PNL, şi în toate aceste sondaje primii trei oameni doriţi de bucureşteni sunt Liviu Negoiţă, Sorin Oprescu şi Silviu Prigoană şi niciunul nu a fost desemnat de partide să candideze. Şi problema mea este că de câte ori oamenii vor ceva, noi le spunem că degeaba vor ei ceva şi le spunem cu cine vrem noi să voteze", a spus Victor Ponta.

Declaraţia social-democratului a venit ca răspuns la o întrebare a unui tânăr participant la Ediţia a VIII – a a Olimpiadelor Comunicării, care dorea să ştie cum se va descurca PSD după demisia lui Sorin Oprescu.

Ponta a ţinut să sublinieze că situaţia actuală din PSD i se pare cea mai proastă, având în vedere că este pus să aleagă între doi oameni buni: Sorin Oprescu şi Cristian Diaconescu.

"Mi se pare cea mai proastă situaţie pentru noi ca partid. Să mă pui să aleg între Sorin Oprescu şi Cristian Diaconescu, chiar mi-e imposibil. (...) Să avem doi oameni foarte buni şi să-i punem cap în cap, e cea mai proastă soluţie", a conchis Victor Ponta.

Sorin Oprescu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că începe strângerea de semnături în vederea candidaturii sale ca independent la Primăria Capitalei.

Senatorul PSD Sorin Oprescu a declarat, marţi seară, într-o emisiune televizată, că în acest moment se străduieşte să îndeplinească toate condiţiile legale pentru a candida ca independent, una dintre aceste condiţii fiind şi demisia sa din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici