Ponta: Situaţia încheierii protocoalelor USL în Bucureşti este foarte complicată

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a recunoscut, luni, că situaţia încheierii protocoalelor USL în Bucureşti este "foarte complicată".

Urmărește
5 afișări

"E o situaţie complicată Bucureştiul şi nu mi-e teamă să recunosc lucrul ăsta, că e o situaţie foarte complicată Bucureştiul. Acum să vedem când domnul Oprea şi doamna Udrea sunt şi ei de acord cu încheierea protocolului, că sunt foarte prezenţi în viaţa Bucureştiului", a spus Ponta.

El a precizat că, în mare, protocoalele USL în teritoriu au fost încheiate sau urmează a fi încheiate în perioada imediat următoare, rămânând să fie semnat doar la Bucureşti.

"Săptămâna aceasta s-a încheiat Galaţiul, unde nu e foarte simplu, cu domnul Durbacă acolo. La Brăila am văzut declaraţia colegului meu de acolo şi m-a nemulţumit acea declaraţie, dar săptămâna aceasta se încheie protocolul. La Iaşi, la Bacău, se încheie mâine sau poimânine, s-au cam rezolvat. Rămâne Bucureştiul", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici