Ponta:Sunt încă probleme de colaborare privind încheierea protocolului USL la Bucureşti şi Dâmboviţa

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că există încă probleme de colaborare la nivel local privind încheierea protocolului USL, menţionând în acest sens judeţul Dâmboviţa şi sectoarele Capitalei.

Urmărește
2 afișări

"Sunt încă probleme de colaborare la nivel local. Din ce am discutat azi (luni, n.r.), este o problemă la Dâmboviţa, dar cred că o rezolvăm şi rămâne problema Bucureştiului", a spus Ponta.

El a arătat că, în situaţia în care filialele de sector nu ajung la un acord, atunci se va proceda la medierea prevăzută de protocolul USL la nivel central.

"Dacă filialele de sector nu ajung la un acord, trebuie să existe acea mediere prevăzută în protocolul la nivel naţional. Dar trebuie găsită o soluţie, care să nu fie în interesul unuia dintre partidele componente, ci în interesul bucureştenilor", a spus Ponta.

El a arătat că în şedinţa de luni a conducerii USL s-a continuat analiza implementării protocolului USL la nivel local.

"Mai sunt două sau trei zone unde trebuie să încheiem acest protocol şi putem să trecem, după finalizarea acestei părţi procedurale, la acţiuni comune, care ţin de moţiuni simple, care să stabilească politicile noastre comune în domenii esenţiale ca educaţia, sănătatea, agricultura, zona de economie şi fiscalitate sau la acţiuni comune referitoare la aleşii locali, la tot ce va reprezenta oferta politică a USL", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici