Ponta: Toma a fost suspendat din PSD, cu doar două abţineri în BPN

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, miercuri, că senatorul Ion Toma a fost suspendat din partid pentru o perioadă nedeterminată, propunerea PSD Olt de excludere a acestuia fiind "amânată" până la o "discuţie lămuritoare", care va avea loc lunea viitoare.

Urmărește
5 afișări

Ponta a afirmat că propunerea de suspendare din toate funcţiile a lui Ion Toma, decisă de PSD Olt, a fost validat de Biroul Permanent Naţional cu doar două abţineri.

Potrivit unor surse, Ion Iliescu şi Ecaterina Andronescu s-au abţinut de la vot.

În ceea ce priveşte propunerea organizaţiei Olt de excludere a lui Toma, Ponta a precizat că decizia a fost amânată, întrucât doreşte să aibă "o discuţie lămuritoare" cu senatorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici