Ponta transmite SUA, în numele USL, "toate urările şi respectul"

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a transmis, luni, SUA, cu ocazia zilei naţionale, în numele USL, "toate urările şi tot respectul", apreciind că, pentru Uniune, relaţia cu Statele Unite este la fel de importantă ca şi relaţia cu UE.

5 afișări

"Pentru USL, relaţia cu SUA e la fel de importantă ca şi relaţia în cadrul UE, cu parteneri tradiţionali. Ne dorim în continuare ca România și SUA să meargă împreună pe un drum corect din punct de vedere demoratic şi economic şi mi-aş dori foarte mult ca referinţele SUA să nu se îndrepte doar către o persoană care, eventual, serveşte nişte scopuri americane, ci să se îndrepte tot timpul către cei care cred în democraţie, în libertate şi către cei care împărtăşesc principiile şi idealurile care au dus la construcţia SUA" a precizat Ponta.

Americanii sărbătoresc, pe 4 iulie, Ziua Independenţei. La 4 iulie 1776, Congresul Continental proclama independenţa celor 13 colonii britanice din Lumea Nouă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici