Ponta: USL e în competiţie cu Băsescu, cine îl dă primul afară de Boc

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, în Parlament, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că USL este în competiţie cu Traian Băsescu pentru a-l da "afară" pe Emil Boc.

Urmărește
7 afișări

Ponta a spus că, prin moţiunea de cenzură, opoziţie este în competiţie cu preşedintele Traian Băsescu pentru a-l schimba pe Emil Boc din funcţia de premier.

"Astăzi ne grăbim, cei din opoziţie, să câştigăm o primă competiţie cu domnul Traian Băsescu, cine îl dă primul afară pe Emil Boc. Dacă reuşim noi astăzi sau dacă nu, o să îl dea mâine Băsescu. Remarc că primul ministru este pregătit, are cravata mov. Dacă o va purta şi mâine s-ar putea ca domnul Băsescu să fie impresionat şi să îl concedieze poimâine, nu mâine", a afirmat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici