Ponta: USL vrea să câştige, în 2012, Primăria Capitalei şi cele şase primării de sector

USL vrea să câştige, în 2012, Primăria Capitalei şi cele şase primării de sector, precum şi majoritatea absolută în Consiliul general, potrivit declaraţiilor făcute, luni, de preşedintele PSD, Victor Ponta.

3 afișări

Victor Ponta, şeful Comitetului de coordonare al Organizaţiei PSD Bucureşti, a menţionat că Uniunea doreşte, în acest sens, să propună cei mai buni candidaţi pentru alegerile locale din Capitală.

"Vom face tot ceea ce trebuie pentru ca Organizaţia Bucureşti a USL să aibă cei mai buni candidaţi şi să obţină rezultate cât mai bune. Nu vreau să se mai întâmple ca în 2004 sau în 2008, când am desemnat un candidat care nici măcar nu a intrat în turul doi la (n.r. alegerile pentru) Primăria Generală, când am câştigat doar două primării din şase sau am fost pe locul trei la alegerile prezidenţiale în primul tur", a spus el.

Liderul PSD a subliniat că aceste obiectivele politice şi "corecte" ale USL vor putea fi atinse împreună, de către partidele din Uniune.

Victor Ponta a menţionat că USL doreşte să obţină majoritatea absolută în Consiliul general al Capitalei pentru ca viziunea Uniunii asupra Bucureştiului să poată să fie pusă în practică.

"Acum suntem minoritari şi stăm să ne uităm cum doamna Udrea, cum consilierii PRM şi cu consilierii PNG, împarte banii bucureştenilor", a arătat liderul social-democrat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici