Preda, despre Poteraş: Dacă îşi va dovedi nevinovăţia, va fi în continuare colegul nostru

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că "PDL nu a făcut niciodată zid împotriva justiţiei române" şi că, dacă Cristian Poteraş îşi va dovedi nevinovăţia, "va fi în continuare coleg" de partid, iar, dacă va fi dovedit vinovat, acesta "va suporta rigorile legii".

Urmărește
3 afișări

"PDL niciodată nu a făcut zid împotriva justiţiei române. Justiţia română este cea care se va pronunţa. Cristian Poteraş este colegul nostru, el îşi va apăra nevinovăţia în faţa instanţei. Dacă îşi va dovedi nevinovăţia, va fi, în continuare, colegul nostru. Dacă va fi dovedită vinovăţia sa, va suporta rigorile legii", a spus Cezar Preda.

În opinia lui Preda, "PDL a dat imaginea unui partid care doreşte ca în ţară să se facă ordine şi curăţenie şi toţi, de la orice partid, care încalcă legea, trebuie să plătească".

Cristian Poteraş, primarul Sectorului 6 Bucureşti şi preşedinte al Subcomisiei locale de fond funciar de pe lângă Consiliul Local al Sectorului 6 Bucureşti, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, a informat Direcţia Naţională Anticorupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici