Preda, după deciziile CNC al PDL: E o confruntare pierdută, important e să câştigăm bătălia cu USL

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, sâmbătă, că, în urma deciziilor adoptate prin vot de CNC al PDL, confruntarea este pierdută, el apreciind că important este să se câştige bătălia cu USL.

Urmărește
3 afișări

"E o confruntare care a fost pierdută. Important mi se pare să câştigăm bătălia şi bătălia e de fapt cu USL. Asta este problema şi ăsta este mesajul pe care noi am vrut să-l transmitem în interorul partidului. Vom respecta un vot care a fost dat, asta este e o instanţă democratică", a spus Cristian Preda.

Întrebat dacă va candida, el personal, Monica Macovei sau Sever Voinescu, Preda a spus că toate pistele sunt deschise: "Toate pistele sunt deschise în acest moment. Am introdus solicitarea de derogare pentru ca nici măcar această variantă să fie interzisă. Asta nu înseamnă că nu vom continua contactele cu colegii noştri care ne-au căutat sau i-am căutat noi pentru a vedea care e soluţia cea mai bună".

El a precizat că trebuie găsită o formulă de echilibru. "Nu suntem naivi să credem că putem face noi trei ceva.Votul de azi (sâmbătă, n.r.) a fost relevant în această direcţie. Trebue să găsim o formulă de echilibru, să ţinem seama de ceea ce aşteaptă omul simpliu, care nu gândeşte macroeconomic", a mai spus Preda.

CNC al PDL a adoptat, sâmbătă, modificările la Statutul formaţiunii propuse de Colegiul Director, cu şapte abţineri şi trei voturi "împotrivă" aparţinând lui Cristian Preda, Monica Macovei şi Sever Voinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici