Predoiu: Drogurile şi clanurile pot fi învinse. Continuăm lupta

Drogurile şi clanurile pot fi învinse, dar prin efort naţional, declară ministrul Cătălin Predoiu: „vom da o ripostă fermă şi dură crimei organizate, traficului de droguri şi de persoane, migraţiei ilegale”.

Urmărește
87 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Drogurile şi clanurile pot fi învinse. Continuăm lupta

Predoiu: Drogurile şi clanurile pot fi învinse. Continuăm lupta

Acţiunile Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea traficului de droguri vor continua, a spus ministrul.

„Acţiunile pentru combaterea grupărilor de crimă organizată, a grupărilor de interlopi vor continua. Operaţiunea de ieri şi cele care vor urma nu sunt întâmplări. Acţionăm structurat şi planificat de luni de zile şi vom continua pe durată nedeterminată”, a adăugat ministrul.

Predoiu a precizat că a alocat prioritar în lunile precedente şi va continua să aloce resurse logistice, financiare şi umane pentru această luptă: „Poliţia Română, Poliţia de Frontieră, Jandarmeria sunt instructate şi vor continua să dea o ripostă fermă şi dură crimei organizate, traficului de droguri şi de persoane, migraţiei ilegale, cu respectarea tuturor prevederilor legale, dar ferm şi dur. Lege şi ordine. Este o luptă de durată. Drogurile şi clanurile pot fi învinse, dar prin efort naţional”.

Declaraţia ministrului vine după „captura record” anunţată marţi de poliţie, când a fost confiscată cocaină ascunsă în 16 tone de pulpă de fructe congelate care proveneau din Ecuador cu destinaţia Olanda, precum şi după scandalul din Pantelimon, în care au fost implicaţi membrii ai două clanuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici