Predoiu: „Vama Veche fără droguri”, iată un obiectiv care înseamnă un succes deplin

  • Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, cere angajaţilor ministerului să demareze o nouă ofensivă anti-drog: „Ne atingem scopul în momentul în care regiuni, localităţi, comunităţi sunt curăţate de droguri.
  • „«Vama veche fără droguri», iată un obiectiv care înseamnă un succes deplin”, spune el.
Urmărește
951 afișări
Imaginea articolului Predoiu: „Vama Veche fără droguri”, iată un obiectiv care înseamnă un succes deplin

Predoiu: „Vama Veche fără droguri”, iată un obiectiv care înseamnă un succes deplin

„Noi trebuie să intensificăm această luptă. Lansaţi noi operaţiuni, creşteţi numărul de operaţiuni pe zonele sensibile, zonele unde ştim că se trafică intens şi se consumă. Sunt localităţi sau comunităţi reputate pentru trafic şi consum. dau doar câteva exemple: Vama Veche, Mamaia... Dar sunt şi alte comunităţi în ţară, în Bucureşti. Putem să spunem că ne atingem scopul în momentul în care aceste regiuni, localităţi, comunităţi sunt curăţate de droguri. <Vama veche fără droguri>, iată un obiectiv care înseamnă un succes deplin, <Mamaia fără droguri>, <Centrul vechi fără droguri>, alte oraşe din ţară... Am avut crime în anii precedenţi ocazionate de trafic/consum de droguri...”, spune Cătălin Predoiu, ministrul de Interne.

El afirmă că, „din păcate toate marile oraşe sunt atinse de acest flagel”.

„Este un trend în Europa, o stare de lucruri, ne atinge şi pe noi şi asta nu trebuie să ne descurajeze, ci să ne mobilizeze. Festivaluri, de asemenea. Se apropie mari festivaluri. Opinia mea - ele trebuie să fie doar de muzică şi artă, nu festivaluri de droguri. Ştiu că acţionăm în zona asta, dar... Transmit un mesaj către public şi cei din public care îşi pun problema că sunt ocazii pentru a face trafic sau consum de droguri - toleranţa este zero la MAI şi ăsta e principiul legal, pe care legea românească îl stabileşte - toleranţă zero faţă de trafic şi consum”, adaugă Predoiu.

Ministrul de Interne a cerut Inspectoruatului General al Poliţiei Române (IGPR) să lanseze o nouă ofensivă anti-drog inclusiv în Portul Constanţa.

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, conduce o şedinţă de coordonare generală a armelor şi structurilor departamentale din domeniul ordinii şi siguranţei publice şi situaţiilor de urgenţă. La întâlnire participă secretarii de stat coordonatori, consilierii de stat, inspectorii generali ai principalelor structuri de ordine publică şi urgenţă, precum şi şefii de inspectorate judeţene şi alte structuri specializate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici