Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu

  • Premierul român Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu.
  • Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european, a fost mesajul prim-ministrului român.
  • Întâlnirea a avut loc vineri, la Chişinău.
Urmărește
100 afișări
Imaginea articolului Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu

Sursa foto: Facebook

„Menţinerea în fruntea administraţiei de la Chişinău a unui lider puternic, pro european, precum doamna Maia Sandu, dar şi trecerea cu succes a referendumului privind integrarea europeană sunt cele două puncte esenţiale din planul de a menţine Republica Moldova pe direcţia europeană”, a fost concluzia premierului Marcel Ciolacu.

Şeful Guvernului de la Bucureşti a promis sprijin pentru integrarea europeană a Republicii Moldova.

„I-am transmis astăzi doamnei Maia Sandu întregul meu sprijin pentru realizarea acestor obiective majore. Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”, a precizat Marcel Ciolacu.

Şeful Guvernului face vineri o vizită oficială în Republica Moldova. El este însoţit de vicepremierul Marian Neacşu, de ministrul economiei, antreprenoriatului şi turismului, Ştefan-Radu Oprea, şi de ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Florin Barbu.

În timpul vizitei, Marcel Ciolacu mai are întrevederi cu premierul Dorin Recean, cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, şi cu Mitropolitul Petru al Basarabiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici