Premierul şi parlamentarii au dăruit flori sau bomboane ziaristelor şi femeilor parlamentar

Premierul Emil Boc şi mai mulţi parlamentari au dăruit ziaristelor şi femeilor parlamentar, marţi, la Parlament, flori şi bomboane, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Urmărește
8 afișări

Emil Boc a oferit frezii albe, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a dăruit trandafiri de culoare roşie şi portocalie, iar preşedintele Senatului, Mircea Geoană, tot frezii.

Deputatul PSD Anghel Stanciu a venit, ca în fiecare an, cu un coş mare cu zambile de culoare albastră şi roz şi le-a oferit femeilor parlamentar şi ziaristelor, urându-le fericire. "Ce s-ar face lumea fără femei? Numai clone? Oiţa Dolly? Nu", a mai spus deputatul social-democrat.

"Femeilor le doresc de 8 Martie să fie solidare!", a urat deputatul PDL Corneliu Olaru, care a oferit coşuţele cu muşcate, frezii şi zambile. "Coşurile sunt lucrate manual, cu mult suflet pentru femeile cu mult suflet", a ţinut să precizeze Olaru, adăugând că de fapt toate femeile sunt cu suflet mare.

"Întotdeauna o femeie pentru un bărbat este o mângâiere", a spus un alt deputat care a oferit trandafiri.

Deputatul PDL Raluca Turcan a primit flori de la toţi colegii, atât de la cei de la putere, cât şi de la reprezentanţii opoziţie. "Le urez femeilor să fie sănătoase, să aibă putere de muncă, să fie înţelepte", a spus Turcan. Ea a spus că cel mai frumos cadou a fost o felicitare realizată de băieţelul ei.

Şi Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a primit flori de la parlamentarii puterii şi cei ai opoziţiei. "De fiecare dată avem dispute politice, dar suntem oameni, trăim sub aceeaşi cupolă, ne confruntăm cu aceleaşi probleme", a spus Anastase care a apreciat că cel mai frumos cadou este, "fără îndoială. o floare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici