Premierul slovac Robert Fico este ţinta unei noi ameninţări: A primit un glonţ prin poştă

  • Premierul Slovaciei, Robert Fico, a primit prin poştă un plic conţinând un glonţ.
  • Plicul a fost expediat de către o persoană necunoscută.
Urmărește
494 afișări
Imaginea articolului Premierul slovac Robert Fico este ţinta unei noi ameninţări: A primit un glonţ prin poştă

Premierul slovac Robert Fico este ţinta unei noi ameninţări: A primit un glonţ prin poştă

Robert Fico este ţinta unei noi ameninţări. Premierul slovac a primit prin poştă un plic în care se afla un glonţ, scrie POLITICO.

Situaţia a fost sesizată poliţiei slovace, potrivit unei declaraţii din partea biroului de presă al guvernului pentru POLITICO.

Această ameninţare are loc la câteva luni distanţă după ce Fico a fost ţinta unei tentative de asasinare în luna mai.

În urma evenimentului din mai, premierul slovac a suferit răni care i-au pus viaţa în pericol şi a fost spitalizat pentru recuperare. În prima sa apariţie video după ce a fost împuşcat, el a dat vina pe opoziţie pentru atacul care a avut loc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici