Preşedintele Băsescu participă, miercuri, la bilanţul SRI pe 2010

Preşedintele Traian Băsescu va participa, miercuri, la şedinţa de bilanţ pentru anul 2010 a Serviciului Român de Informaţii, informează SRI, menţionând că sunt invitaţi, de asemenea, preşedintele şi membri ai Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii Serviciului.

Urmărește
2 afișări

"Miercuri, 23 martie a.c., va avea loc prezentarea bilanţului Serviciului Român de Informaţii pentru anul 2010, în prezenţa preşedintelui României, domnul Traian Băsescu. La acest eveniment, alături de conducerea Serviciului Român de Informaţii, mai sunt invitaţi să participe consilierul prezidenţial pe probleme de securitate naţională, domnul Iulian Fota, preşedintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, domnul deputat Cezar Preda, precum şi membri ai acestei comisii", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

SRI menţionează că la 26 martie 2011 se împlinesc 21 ani de la înfiinţarea Serviciului.

Bilanţul Serviciului Român de Informaţii pentru anul 2010 se va încheia cu o conferinţă de presă în jurul orei 12.15.

Şeful statului a participat, în martie 2010, la bilanţul Serviciului Român de Informaţii, care împlinea 20 de ani de activitate. În declaraţiile de presă susţinute la sediul SRI, preşedintele Băsescu a subliniat că neimplicarea politică într-o perioadă de instabilitate politică a fost pentru el semnalul de maturizare a serviciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici