Preşedintele PDL Alba: Eu, personal, am anunţat că îl voi susţine pe Vasile Blaga

Preşedintele PDL Alba, Mircea Hava, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că îl va susţine pe Vasile Blaga la şefia partidului, spunând că este "o poziţie personală", deoarece organizaţia PDL Alba nu a stabilit încă oficial pe cine va susţine la alegerile pentru preşedinţia formaţiunii.

Urmărește
7 afișări

"Eu, personal, am declarat chiar de o lună, când am avut alegerile, că, dacă Vasile Blaga va candida, îl voi susţine. Eu, Mircea Hava. Acum, până la semnarea moţiunii mai este extraordinar de mult timp şi se pot întâmpla o grămadă de lucruri", a spus Hava.

Mircea Hava a adăugat că aceasta este poziţia sa personală, deoarece deocamdată organizaţia PDL Alba nu a stabilit o poziţie oficială privind candidatul pe care ar urma să îl susţină la alegerile interne.

Liderul PDL Alba a spus că Emil Boc şi Vasile Blaga au "o mare afinitate în zonă" (în Alba) şi de aceea nu ştie care va fi poziţia colegilor săi din PDL.

El a spus că în cazul alegerilor interne pot apărea şi alţi candidaţi faţă de cei vehiculaţi până acum.

"E o zonă a alegerilor, lumea se precipită, dar încă nu suntem, cum să spun, la start. Când vom ajunge la start, atunci, de acolo încolo nu se mai poate da înapoi şi ce ai zis aia trebuie să rămână. La ora asta, eu o spun ca feeling, din suflet, dar s-ar putea ca organizaţia de aici să-mi spună: «Nu, domnule, vrem altceva». Trebuie să mă supun. Mai este încă un lucru pe care-l avem în statut, fiecare votează cum îl duce mintea, nu cum îi spune organizaţia", a spus Hava.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la TVR 1, că în PDL s-a furat startul în cursa pentru şefia formaţiunii, Vasile Blaga începând să strângă semnături încă de săptămâna trecută, iar trusturile Antena şi Realitatea s-au implicat în campanie.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, pentru "Gândul", că nu a auzit când "s-a fluierat startul" pentru competiţia internă din partid, el precizând că Emil Boc şi-a anunţat primul candidatura.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici