Preşedintele PDL Vaslui îl susţine pe Emil Boc la şefia partidului

Preşedintele PDL Vaslui, deputatul Dan Marian, a declarat, marţi, că îl susţine pe Emil Boc pentru candidatura la şefia partidului, la Congresul din luna mai, după ce, în prealabil, s-a consultat şi cu staff-ul filialei judeţene a formaţiunii democrat-liberale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
4 afișări

Preşedintele PDL Vaslui a spus că îl susţine pe Emil Boc pentru un nou mandat în fruntea partidului, întrucât sub conducerea sa, PDL a câştigat toate alegerile din ultimii doi ani.

"Astăzi (marţi - n.r.), am semnat pentru susţinerea lui Emil Boc la preşedinţia PDL. Alegerea este cât se poate de simplă şi justificată deoarece, sub comanda lui Emil Boc, PDL a câştigat toate alegerile. La sfârşitul acestei săptămâni, vom discuta alegerea făcută şi în Biroul Permanent Judeţean, dar vă spun că nu vor fi probleme", a declarat Dan Marian.

Deputatul Dan Marian a fost ales preşedinte al Organizaţiei Judeţene Vaslui a PDL în urmă cu două săptămâni, după ce, timp de un an, a fost preşedinte interimar al filialei vasluiene cu susţinerea lui Emil Boc.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la TVR, răspunzând unei întrebări, că şi-a exprimat susţinerea pentru Emil Boc, precizând că acesta este un om politic "onest". Băsescu a mai spus că PDL a avut performanţe electorale sub Boc şi că acesta nu a fost atins de nicio discuţie despre corupţie, a câştigat de două ori Primăria Clujului şi şi-a sacrificat încrederea populaţiei luând, ca premier, măsuri adecvate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici