Preşedintele PSD Alba susţine că spargerea de la sediul partidului are "tentă politică"

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dârzu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că spargerea comisă la sediul din Alba Iulia al filialei judeţene are "tentă politică" deoarece hoţii au fost interesaţi doar de baza de date a formaţiunii, şi nu de bunurile din sediu.

Urmărește
15 afișări

Ioan Dârzu a spus că spargerea comisă la sediul din Alba Iulia al filialei judeţene are "tentă politică" deoarece hoţii au părut interesaţi doar de baza de date a partidului, şi nu de bunurile care se aflau în sediu.

Dârzu a spus că singura cameră în care s-a umblat a fost cea în care se aflau calculatoarele cu baza de date a partidului cu membrii, organizaţii şi sondaje interne, iar cei care au pătruns în sediu nu au furat nimic, deşi acolo se aflau aparate folosite la videconferinţă, televizoare, monitoare şi calculatoare, dar şi o sumă de bani.

"Noi am făcut o evaluare a bunurilor din sediu şi nu lipseşte nimic de valoare. Se pare că ei au fost interesaţi de baza noastră de date deoarece singura cameră în care au umblat a fost cea în care se află calculatoarele. Nu ştim dacă au copiat sau nu ceva din baza de date", a spus Dârzu.

Întrebat cine ar putea fi interesat de baza de date pe care o deţine PSD Alba, Dârzu a spus că aceasta este de fapt "cea mai mare avuţie a unui partid" şi este normal ca adversarii politici să fie interesaţi.

Sediul PSD din Alba Iulia a fost spart, în noaptea de marţi spre miercuri, de persoane necunoscute, din imobil nefiind însă sustrase bunuri sau acte, poliţiştii deschizând o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici