Preşedintele PSD Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand că lasă aproape 4.000 de elevi fără programul afterschool în acest an şcolar

Cu doar câteva zile înainte de începerea noului an şcolar, Clotilde Armand a iniţiat o hotărâre de consiliu local prin care a „îngropat” proiectul de servicii afterschool început încă din 2016, „Educaţie pentru Viaţă”, afirmă liderul PSD Sector 1, Florin Manole.

Urmărește
126 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand că lasă aproape 4.000 de elevi fără programul afterschool în acest an şcolar

„Clotilde Armand lasă aproape 4000 de elevi fără programul afterschool în anul şcolar 2024-2025. Cu doar câteva zile înainte de începerea noului an şcolar, Clotilde Armand a iniţiat o hotărâre de consiliu local prin care a îngropat proiectul de servicii afterschool început încă din 2016, <Educaţie pentru Viaţă”>. Înainte de a pleca acasă, unde au trimis-o cetăţenii, Clotilde Armand a dăruit încă un <cadou> otrăvit comunităţii din Sectorul 1, ca răspuns, probabil, la rezultatul alegerilor locale: a îngheţat programul afterschool, proiect initiat de grupul PSD încă din anul 2016. Acesta vine în întâmpinarea elevilor, cât şi a părinţilor, oferind servicii educaţionale şi sociale la cele mai înalte standarde”, scrie pe Facebook Florin Manole.

Liderul PSD Sector 1 afirmă că programul a fost primul de acest fel, susţinut de la bugetul local, din întreg Bucureştiul.

„În loc să se preocupe de starea unităţilor de învăţământ şi condiţiile în care vor începe de astăzi noul an şcolar miile de elevi, profesori şi cadre auxiliare, edilul de la Sectorul 1 a iniţiat o hotărâre aberantă. Unităţile de învăţământ vor fi responsabile de implementarea programului afterschool, dar fără să primească sumele şi timpul necesare. Grupul consilierilor locali PSD Sector 1 a amendat hotărârea şi, totodată, va solicita primarului o şedinţă urgentă pentru a remedia această nedreptate. Armand a absentat 4 ani din funcţia de primar, iar acum se răzbună inutil pe cei 3966 de elevi înscrişi în proiect. PSD Sector 1 va lua măsuri ca să rezolve această problemă, astfel încât elevii să poată beneficia în continuare de avantajele programului afterschool”, încheie Manole.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici