Preşedintele PSD va fi ales electronic, pe telefon, în baza unui cod QR

Preşedintele social-democraţilor va fi ales electronic, pe telefon, în baza unui cod QR, spune purtătorul de cuvânt al formaţiunii, senatorul Lucian Romaşcanu.

Urmărește
154 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD va fi ales electronic, pe telefon, în baza unui cod QR

Preşedintele PSD va fi ales electronic, pe telefon, în baza unui cod QR

„Vom avea o premieră. La acest congres se va vota preşedintele electronic, pe telefonul mobil, în baza unui cod QR individual, pe care îl va primi fiecare delegat pe spatele legitimaţiei. Pe acel QR va avea acces şi la documentele partidului, iar când se deschide sesiunea de vot se va vota acolo”, spune Lucian Romaşcanu.

El afirmă că această metodă este una sigură şi explică de ce a fost adoptată această variantă.

„Din experienţa trecută, votul fizic însemna câteva ore, la câteva mii de delegaţi. Numărarea însemna alte câteva ore,votul fizic dura ore, iar lucrările efectiv s-ar fi desfăşurat cu foarte puţină lume în sală. Este un vot secretizat. Nu se ştie cine a votat ce. Este asigurată această secretiare de aplicaţia care ne-a fost ăprezentată. Acest vot se va închide în 15 minute, cu rezultat cu tot”, încheie Romaşcanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici