Preşedinţia anunţă vizita la Bucureşti a şefului statului leton

(Ştire redifuzată. Ştirea a fost publicată iniţial miercuri, 2 martie.)

Urmărește
7 afișări

Preşedintele Republicii Letonia, Valdis Zatlers, face o vizită în România, la invitaţia preşedintelui Traian Băsescu, cei doi şefi de stat urmând să discute despre dezvoltarea cooperării bilaterale în contextul apartenenţei celor două ţări la structurile europene şi euroatlantice.

Vizita de stat în România a preşedintelui leton are loc în perioada 02-04 martie.

"Cu prilejul vizitei, vor avea loc convorbiri oficiale, urmate de o declaraţie de presă comună. Dialogul celor doi şefi de stat va fi axat pe dezvoltarea cooperării bilaterale, în contextul apartenenţei comune a României şi Republicii Letonia la structurile europene şi euroatlantice", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

Întâlnirea dintre cei doi preşedinţi va avea loc joi dimineaţă.

Preşedintele Băsescu va oferi, joi seară, un dineu de stat în onoarea preşedintelui Republicii Letonia, Valdis Zatlers.

Vizita lui Valdis Zatlers la Bucureşti de la începutul lunii martie2011 a fost anunţată, în noiembrie 2010, de ministrul de Externe, Teodor Baconschi, la finalul unei întrevederi cu omologul de la Riga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici