Prima şedinţă a membrilor propuşi în Cabinetul Ponta a debutat cu glume despre aerul condiţionat

Prima şedinţă a membrilor propuşi în Guvernul Ponta a debutat cu glume pe tema aerului condiţionat, premierul desemnat Victor Ponta întrebându-l pe secretarul general al PNL Eduard Hellvig de ce nu există instalaţie de climatizare, acesta răspunzând că partidul a fost în opoziţie şi nu şi-a permis.

Urmărește
143 afișări
Imaginea articolului Prima şedinţă a membrilor propuşi în Cabinetul Ponta a debutat cu glume despre aerul condiţionat

Victor Ponta (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Măi, Eduard, îl cunoşti cumva pe secretarul general al PNL? Că vreau să-l întreb de ce nu a instalat aer condiţionat aici", i s-a adresat Ponta lui Hellvig, în debutul şedinţei de miercuri, atunci când jurnaliştii au avut acces pentru ilustraţii.

"Domnule prim-ministru, am fost în opoziţie şi nu ne-am permis. Dar acum că suntem la guvernare...", a venit răspunsul lui Hellvig, în acelaşi registru glumeţ.

Şedinţa informală a Cabinetului Ponta se desfăşoară la sediul USL, care aparţine, de fapt PNL, în sala în care, de regulă, se ţin conferinţele de presă de după şedinţele Uniunii.

Sala nu este prevăzută cu instalaţie de aer condiţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici