Primarul Capitalei a semnat pentru susţinerea candidatului Nicolae Ciucă la Preşedinţia României

  • Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a semnat, duminică, pentru susţinerea candidatului PNL, Nicolae Ionel Ciucă, la Preşedinţia României.
  • „De la primarii PNL m-am inspirat”, a spus Nicuşor Dan.
Urmărește
2542 afișări
Imaginea articolului Primarul Capitalei a semnat pentru susţinerea candidatului Nicolae Ciucă la Preşedinţia României

Primarul Capitalei a semnat pentru susţinerea candidatului Nicolae Ciucă la Preşedinţia României

Nicuşor Dan le-a mulţumit liberalilor cu caree a lucrat „foarte bine” în Consiliul General.

„Am lucrat foarte bine, au dat dovadă de maturitate, de pragmatism şi am dus Bucureştiul pe o direcţie normală de dezvoltare pentru că după mulţi ani de festivisme şi spoială ne-am apucat să punem fundamentele acestui oraş. (...) Am puternica speranţă că o să continuăm în acest mandat pentru că Bucureştiul are nevoie de o guvernare de dreapta, să continue investiţiile şi să ducă banii bucureştenilor acolo unde e nevoie de ei”, a spus Nicuşor Dan.

Dan a mai spus că Bucureştiul are nevoie de o guvernare de dreapta după alegerile din decembrie şi este optimist că va exista o guvernare de dreapta după alegerile din decembrie.

„Sper să ne întâlnim după alegeri şi să guvernăm împreună Bucureştiul şi România”, a mai spus Dan, la Consiliul Naţional al PNL.

Apoi, Nicuşor Dan a semnat pe lista de susţinători a lui Nicolae Ciucă.

Totuşi, vineri, primarul Capitalei a semnat şi pentru Elena Lasconi, candidatul USR.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici