Primarul Vlad Oprea, obiectul unei anchete Recorder, a câştigat al şaselea mandat la primăria Sinaia

Primarul în funcţie al staţiunii Sinaia, Vlad Oprea, prim-vicepreşedinte al PNL Prahova, obţine al şaselea mandat în urma scrutinului din 9 iunie, rezultatele centralizate până acum arâtând un procent de 48% din voturi.

Urmărește
760 afișări
Imaginea articolului Primarul Vlad Oprea, obiectul unei anchete Recorder, a câştigat al şaselea mandat la primăria Sinaia

Primarul Vlad Oprea, obiectul unei anchete Recorder, a câştigat al şaselea mandat la primăria Sinaia

Alegeri Sinaia. PSD Sinaia spune că a obţinut victoria şi la consiliul local.
 
Primarul Vlad Oprea a fost obiectul unei anchete Recorder în luna mai în care s-au făcut mai multe dezvăluiri despre proprietăţiele sale. 
 
În actualizare

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici