Propunerea lui Haşotti acceptată, conţinutul hotărârii Parlamentului negociat în pauză de consultări

Propunerea lui Puiu Haşotti ca Parlamentul să adopte o Hotărâre de protest faţă de mesajul premierului Ungariei a fost acceptată, miercuri, de Parlament.

Urmărește
6 afișări

După aproape jumătate de oră de controverse şi negocieri informale asupra posibilităţii modificării ordinii de zi înaintea votării moţiunii de cenzură, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a anunţat că propunerea lui Haşotti a fost acceptată cu 219 voturi.

"Cu 212, mă corectează doamna preşedinte a Camerei Deputaţilor", a adăugat el.

La ora transmiterii ştirii, Roberta Anastase a acordat o pauză de consultări de 15 minute, pentru negocierea conţinutului hotărârii propuse de Haşotti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici