PSD - 25% din opţiunile de vot, potrivit unui sondaj intern

Sondajul intern al PSD, elaborat de firma de consultanţă Penn, Schoen & Berland Associates, a relevat faptul că, în acest moment, formaţiunea social-democrată ar deţine 24% în opţiunile de vot ale electoratului, în timp de PD ar deţine 37%, iar PNL doar 10%.

1 afișare

Sondajul comandat de PSD acestei firme de consultanţă politică de origine britanică, care a lucrat şi pentru Partidul Laburist, a fost prezentat, marţi, în cadrul şedinţei informale a PSD de la Bran, în care s-a decis iniţirea şi depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Tăriceanu, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse PSD.

Potrivit acestui sondaj, la alegerile europarlamentare din toamnă, există posibilitatea ca PSD să crească cu unu-două puncte, obţinând 25-26%, iar PD să scadă cu unu-două puncte, obţinând 35%, au mai arătat sursele citate.

Liderii PSD se vor reuni, marţi, într-o a doua şedinţă, unde vor stabili care este strategia partidului pentru alegerile europarlamentare, urmând ca la sfârşitul şedinţei să aibă şi o recomandare asupra datei pe care o consideră potrivită pentru desfăşurarea acestor alegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici