PSD Bihor nu crede în colaborarea cu PC, în timp ce PSD Mureş aşteaptă decizia de la Bucureşti

Preşedintele PSD Bihor, Mihai Bar, a declarat, marţi, că nu crede într-o eventuală colaborare cu PC, el fiind unul dintre cei care au votat împotriva acestei propuneri, în timp ce liderul PSD Mureş, Ovidiu Natea, declară că aşteaptă decizia de la Bucureşti, până la care "nu face nimic".

Urmărește
8 afișări

"Nu cred în această colaborare (cu PC - n.r.). Am fost unul dintre cei cinci care în Biroul Executiv am votat împotriva acestei propuneri", a declarat corespondentului MEDIAFAX preşedintele PSD Bihor, Mihai Bar.

Preşedintele PC Bihor, Traiana Bodea, în schimb, şi-a manifestat speranţa ca dintr-o eventuală colaborare să rezulte "ceva favorabil pentru PC".

"Cred că de data asta parteneriatul va dura mai mult, pentru că avem mai multă nevoie decât oricând de o alianţă, un partid puternic. Nu ştiu dacă singur PC mai are vreun viitor", a spus Traiana Bodea.

La alegerile parlamentare din 2004, Polul Social Democrat, format din PUR şi PSD, a obţinut în Bihor patru poziţii de parlamentar, dintre care una de senator pentru PSD, iar la Camera Deputaţilor două pentru PSD şi una pentru PC.

Preşedintele PSD Mureş, Ovidiu Natea, a spus, la rândul său, că nu va face nimic până când nu află ce se decide la Bucureşti.

"Noi nu vom face nimic până nu vedem ce se întâmplă la Bucureşti, din câte ştiu mâine (miercuri - n.r.) se votează. Protocolul local încheiat de PC cu PNL e problema lor", a declarat Natea.

La nivelul judeţului Mureş, conducerile PNL şi PC au semnat, vineri, un protocol în vederea susţinerii candidaturii fostului prefect al judeţului, Ciprian Minodor Dore, propus de liberali la şefia Consiliului Judeţean Mureş.

Consiliul Naţional al PC a decis, marţi, să continue negocierile cu PSD în vederea încheierea unei alianţe cu acest partid la alegerile parlamentare din toamnă, la vot înregistrându-se doar patru abţineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici