PSD Cluj a prezentat câte trei potenţiali candidaţi pentru Primăria Cluj-Napoca şi şefia CJ Cluj

Conducerea PSD Cluj a prezentat, joi, câte trei propuneri de candidaţi pentru funcţia de primar în Cluj-Napoca şi cea de preşedinte al Consiliului Judeţean, ele urmând să fie evaluate de filială pentru a se stabili cei doi candidaţi PSD care vor intra în sondajele pentru desemnarea candidaţilor USL.

Urmărește
26 afișări

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că PSD îşi doreşte ca un social-democrat să fie desemnat în vară drept candidat comun al USL Cluj pentru una dintre cele două funcţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am finalizat lista propunerilor de candidaţi pentru Primăria Cluj-Napoca şi preşedinţia Consiliului Judeţean Cluj. În competiţia internă, PSD va avea câte trei potenţiali candidaţi care vor fi evaluaţi de organizaţie, iar în termen de două luni vom avea doi candidaţi care vor fi incluşi în sondajul de opinie din iunie-iulie, în funcţie de care se vor stabili candidaţii USL pentru Primăria Cluj-Napoca şi CJ Cluj. Pentru că vor fi candidaţi comuni ai USL la cele două funcţii, noi ne dorim una dintre cele două candidaturi comune, fie pentru Primărie, fie pentru şefia CJ Cluj. Vom discuta acest lucru cu colegii de la ACD", a spus Lăpuşan.

Potrivit acestuia, cei trei candidaţi potenţiali ai PSD pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca sunt Mircea Jorj, preşedintele PSD Cluj-Napoca, senatorul Alexandru Cordoş şi Dan Canta, consilier judeţean.

Pentru funcţia de preşedinte al CJ Cluj, PSD îi propune pe Remus Lăpuşan, preşedintele filialei judeţene, pe deputatul Cornel Itu, prim-vicepreşedinte al PSD Cluj, şi pe consilierul judeţean Valentin Cuibus.

Remus Lăpuşan a afirmat că fiecare dintre cei şase candidaţi are şanse şi va fi susţinut fără rezerve în cadrul discuţiilor din USL Cluj.

Liderul PSD Cluj a subliniat că, pentru candidaţii formaţiunii, prioritare vor fi problemele cetăţenilor din municipiul Cluj-Napoca şi judeţul Cluj, în special crearea de locuri de muncă.

"Vom finaliza în perioada următoare programul de guvernare locală care va fi prezentat celor de la PNL şi PC. Vom încerca, în cât mai multe localităţi din judeţul Cluj, să avem candidaţi comuni la Primărie pentru a maximiza şansele USL", a spus Remus Lăpuşan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici