PSD Cluj le cere parlamentarilor clujeni de la putere să voteze moţiunea de cenzură

Reprezentanţii PSD Cluj au făcut, miercuri, un apel la parlamentarii clujeni care reprezintă coaliţia de guvernare să susţină moţiunea de cenzură pe Codul Muncii, asumat de Guvern, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
5 afișări

"Guvernul Udrea - Băsescu - Boc abuzează de angajarea răspunderii pentru a-şi impune punctul de vedere, pentru a impune legi nedemocratice şi care sunt contrare intereselor cetăţenilor români, motiv pentru care îi îndemnăm şi facem apel la parlamentarii de la putere care reprezintă Clujul să voteze moţiunea de cenzură. Le cerem să dea dovadă de responsabilitate politică", afirmă preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, într-un comunicat de presă transmis miercuri.

El consideră că, prin votul parlamentarilor clujeni, "România are şansa de a părăsi haosul administrativ, renunţând la serviciile celui mai incompetent Guvern pe care l-a avut în istoria ei".

Lăpuşan a reclamat modul în care guvernanţii promit parlamentarilor care nu vor vota moţiunea de cenzură bani pentru colegiile lor, "fapt care confirmă încă o dată că acest Cod al Muncii este unul greşit".

"Dacă parlamentarii PDL, UDMR şi UNPR ar crede în el, nu ar fi nevoie ca Elena Udrea să împartă bani pentru cumpărarea voturilor. Nici semnalele primite de la UE nu sunt mai optimiste. România riscă procedura de infringement din cauza Codului Muncii", a subliniat liderul PSD Cluj.

Partidele din coaliţia de guvernare au nouă dintre cei 14 parlamentari de Cluj.

Parlamentul are programată, miercuri, şedinţa de plen reunit pentru dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură pe Codul Muncii, asumat de Guvern, voturile anunţate în favoarea acesteia părând, potrivit calculelor preliminare, insuficiente pentru răsturnarea Cabinetului.

Guvernul şi-a asumat, în 8 martie, răspunderea pe Codul Muncii, iar parlamentarii PSD, PNL şi PC au depus o moţiune de cenzură, care a fost citită săptămâna trecută şi care va fi dezbătută şi votată miercuri, cu începere de la ora 15.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici