PSD: Guvernarea USL nu va fi dispusă să plătească contractele din care se dau şpăgi grase pentru PDL

Purtătorul de cuvânt al departamentelor PSD, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, joi, că guvernarea USL nu va fi dispusă să plătească "contractele din care se dau şpăgi grase", referindu-se la decizia prin care lucrările din Programul de dezvoltare a infrastructurii vor fi achitate după anul 2013.

1 afișare

"Pentru că bugetul nu e de ajuns şi pentru cât poate să construiască în România doamna Udrea cu firmele portocalii, Guvernul a publicat în Monitorul Oficial din data de 29 martie o HG care are nr. 251/17 martie (HG pentru aprobarea normelor metodologice la Programul naţional de dezvoltare a infrastructurii - n.r.), prin care suntem informaţi că cei 10.000 km. de drumuri judeţene şi de interes local, modernizarea localităţilor şi sistemele de canalizare şi alimentare cu apă a localităţilor vor fi plătite în perioada 2013 - 2020. Cu alte cuvinte, guvernarea viitoare va plăti cumpărarea de voturi de către PDL şi îngrăşarea firmelor portocalii cotizante la PDL", a declarat senatorul Lia Olguţa Vasilescu, într-o conferinţă de presă.

Ea a ţinut să-i averizeze pe patronii care intenţionează să participe la licitaţii în acest sens.

"Avertizăm toţi patronii de firme care au de gând să se prezinte la licitaţi că guvernarea USL nu va fi dispusă să plătească sub nicio formă aranjamentele făcute de doamna Udrea în biroul domniei sale şi contractele din care se dau şpăgi grase pentru a avea PDL cu ce cumpăra voturi în viitoarea campanie electorală, că vom analiza la micron fiecare lucrare făcută, astfel încât statul să nu fie prejudiciat cu nici un ban măcar, iar toate licitaţiile suspecte vor fi transmise la organele abilitate pentru luarea de măsuri penale, deci pedepsirea vinovaţilor de furt din avutul public", a conchis Vasilescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici