PSD îl caută pe Geoană să-şi plătească elicopterul roşu

Ponta spune că nu ştie să se fi plătit datoria pentru elicoperul lui Geoană: "Informaţiile pe surse sunt greşite. Sincer, cred că cineva din partid îşi bate joc de presă".

Urmărește
20 afișări
Imaginea articolului PSD îl caută pe Geoană să-şi plătească elicopterul roşu

PSD îl caută pe Geoană să-şi plătească elicopterul roşu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Afacerea "Elicopterul lui Geoană" a intrat în nori. Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ieri pentru Gândul că nu ştie să se fi plătit contravaloarea deplasărilor cu elicopterul efectuate de Mircea Geoană în campania electorală, infirmând, astfel, declaraţiile date pe surse de lideri ai PSD, care spuneau că această datorie s-a achitat.

"Eu nu ştiu să fi rezolvat prea multe cheltuieli din trecut. Pe mine m-a preocupat să reduc cheltuielile, mă preocupă soarta sediului nostru şi activităţile curente. Informaţiile pe surse sunt greşite".

Citeşte mai multe despre datoria pentru elicopterul lui Mircea Geoană pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici