PSD înlocuieşte, la Senat, doi membri ai Comisiei pentru Afaceri Europene

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, a anunţat, miercuri, în plen, că s-a decis înlocuirea a doi membri social-democraţi din Comisia pentru afaceri europene.

Urmărește
5 afișări

Cei doi senatori sunt Dan Coman Şova şi Gheorghe Marcu, care vor fi înlocuiţi în Comisia nou înfiinţată de senatorul Trifu Belacurencu, respectiv de senatorul Radu Cătălin Mardare.

Senatorii au aprobat, la începutul lunii martie, cu 70 de voturi "pentru", patru abţineri şi două voturi "împotrivă", înfiinţarea Comisiei pentru afaceri europene, care va fi condusă de către senatorul independent Vasile Nedelcu.

Această comisie permanentă a fost înfiinţată la iniţiativa preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, propunerea acestuia primind raport favorabil din partea membrilor Comisiei pentru Regulament.

În urma modificării Regulamentului Senatului, Comisia pentru afaceri europene devine a şaptesprezecea comisie permanentă a acestei Camere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici