PSD: PNL a făcut alianţă cu AUR la Iaşi

Organizaţia PSD Iaşi arată că s-a făcut o „alianţă penalo-extremistă” PNL - AUR la Iaşi, după ce AUR a pus vicepreşedinţii la Consiliul Judeţean.

Urmărește
165 afișări
Imaginea articolului PSD: PNL a făcut alianţă cu AUR la Iaşi

PSD: PNL a făcut alianţă cu AUR la Iaşi

Preşedintele PSD Iaşi Bogdan Cojocaru critică în termeni duri alianţa creată la Consiliul Judeţean între PNL şi AUR, considerând că în acest moment Alexandru Muraru şi-a compromis toată cariera politică şi relaţiile din sfera diplomatică.

„Actul 1. Liberalul Alexandru Muraru: <AUR partid extremist, care trebuie scos în afara legii>;

Actul 2. Procurori români: Costel Alexe (PNL), trimis în judecată pentru fapte penale, luare de mită şi abuz în serviciu;

Actul 3. Muraru, şeful PNL Iaşi, a aprobat negocierea cu AUR, penalul Alexe a atras votul AUR şi şi-a montat doi vicepreşedinţi liberali la judeţ. Astfel, la Consiliul Judeţean Iaşi avem acum alianţa penalo – extremistă PNL – AUR. Cât de ipocrit poate fi acest individ Alexandru Muraru, supranumit Deputatul Zero! Să aibă filiala plină de penali, să facă alianţă la Consiliul Judeţean cu AUR, extremiştii la care zbiară de doi ani, şi-apoi să iasă în public şi să-i înfiereze. E halucinant acest Muraru: ipocrit, mincinos, disperat să parvină”, se arată într-un comunicat de presă transmis sâmbătă de Bogdan Cojocaru, liderul PSD Iaşi.

Acesta mai arată că pe Alexandru Muraru, preşedintele PNL Iaşi, discursul antisemit, anti-UE şi anti-NATO al partidului extremist, nu l-a împiedicat să facă alianţă politică cu cei de la AUR.

„A negociat cu limba scoasă ca, prin votul AUR, să fie instalaţi numai vicepreşedinţi liberali la Consiliul Judeţean Iaşi. Practic, el este naşul celei mai toxice combinaţii din România anului 2024: alianţa penalo-extremistă PNL - AUR de la Iaşi. Astfel, Muraru şi-a compromis toată cariera politică şi relaţiile din sfera diplomatică, coabitând politic cu AUR, doar pentru a avea susţinerea penalului Costel Alexe la alegerile parlamentare. De câteva zile, Muraru, supranumit şi Deputatul Invizibil, pe care nu-l cunoaşte nimeni din Iaşi, nimeni nici măcar de pe strada unde locuieşte, s-a lansat în atacuri şi la PSD. Pe teme false, pe invenţii. Altă mostră de ipocrizie: Muraru critică PSD, dar în vară a candidat la europarlamentare pe lista comună PSD – PNL. Muraru lansează comunicate sforăitoare, dar amicii săi de partid rămân în Guvern. Lui Muraru îi place la Putere, dar din disperarea procentelor infime la care a ajuns filiala sa penală, face şi Opoziţie. Acesta este Alexandru Muraru, şeful celei mai penale filiale de partid din România!”, mai spune Bogdan Cojocaru, liderul PSD Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
pnl,
aur

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici