PSD Suceava: PDL a început campania electorală şi distribuie fluturaşi calomniatori la adresa PSD

PSD Suceava acuză PDL că a început campania electorală după ce în comunele Adâncata şi Udeşti, unde sunt primari PSD, au apărut fluturaşi cu conţinut calomniator privind activitatea acestor primari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
21 afișări

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat într-o conferinţă de presă că, aşa cum în 2008, în comuna Adâncata, PDL a aruncat din avion fluturaşi cu calomnii la adresa primarului PSD, această acţiune a fost reluată la ora actuală.

"În 2011, continuă acţiunea de a calomnia primari în funcţie, oameni politici. PDL a aruncat în Adâncata şi Udeşti fluturaşi calomnioşi la adresa primarilor în exerciţiu", a spus Nechifor.

El a arătat că atât primarii respectivi, cât şi organizaţia PSD au sesizat Poliţia să identifice făptuitorii.

"La PDL a început deja campania electorală şi se aruncă cu noroi în oamenii PSD", a spus Nechifor.

El l-a atenţionat pe preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, şi echipa sa că vremea decontului vine în scurt timp.

"Am sentimentul că spre 2012 vom asista la schimbarea balanţei politice", a mai spus Nechifor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici