PSD va avea patru noi vicepreşedinţi. Lipă va fi „în zona sportului”

  • PSD va avea patru noi vicepreşedinţi, anunţă senatorul social-democrat Lucian Romaşcanu.
  • El afirmă că Elisabeta Lipă va fi vicepreşedinte „în zona sportului”.
Urmărește
371 afișări
Imaginea articolului PSD va avea patru noi vicepreşedinţi. Lipă va fi „în zona sportului”

PSD va avea patru noi vicepreşedinţi. Lipă va fi „în zona sportului”

Lucian Romaşcanu a declarat după şedinţa Consiliului Naţional al PSD că s-au discutat detaliile organizatorice ale Congresului partidului de sâmbătă.

„S-au stabilit şi aprobat anumite detalii organizatorice, există acest vot electronic, există depunerea candidaturilor pe moţiuni. S-a votat şi acceptarea moţiunii lui Marcel Ciolacu, care cuprinde şi lista nouă a celor care vor face parte din conducerea partidului”, a arătat Romaşcanu.

El precizează că a fost aprobată modificarea pentru a exista patru noi vicepreşedinţi pe domenii de activitate.

„Avem din zona IMM-urilor pe domnul Jianu, din zona Sportului, pe doamna Lipă, sunt tineri care au ajuns în propunerile de vicepreşedinţi, cum este domnul Şoldan, de la Suceava, care a avut acel succes spectaculos”, a adaugă el.

De asemenea, Romaşcanu a mai spus că, în contextul candidaturilor la congres, Marcel Ciolacu a propus ca sâmbătă, dacă vor exista candidaturi individuale pe poziţii, în timpul Congresului, să fie acceptate şi supuse votului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici