Puterea, mitraliată de Opoziţie: PSD şi PNL au folosit cele mai mizerabile practici

„PSD şi PNL au folosit cele mai mizerabile practici, pe care le întâlneşti doar în dictaturile din est, pentru pregătirea acestui an electoral şi acum, când nu le mai ies calculele, au descoperit democraţia şi organizează un simulacru de consultare”, susţine preşedintele PMP, Eugen Tomac.

238 afișări
Imaginea articolului Puterea, mitraliată de Opoziţie: PSD şi PNL au folosit cele mai mizerabile practici

Puterea, mitraliată de Opoziţie: PSD şi PNL au folosit cele mai mizerabile practici

„După ce au comasat alegerile locale cu cele europarlamentare, fără consultare, fără transparenţă, cu un calendar făcut doar pentru ei, cu racolări de aleşi locali şi furt din voturi pe cinste, acum PSD descoperă democraţia şi vrea consultări. PSD şi PNL au folosit cele mai mizerabile practici, pe care le întâlneşti doar în dictaturile din est, pentru pregătirea acestui an electoral şi acum, când nu le mai ies calculele, au descoperit democraţia şi organizează un simulacru de consultare pentru a demonstra ce?”, a scris Tomac pe Facebbok.

Potrivit acestuia, „în România politica a ajuns atât de jos încât mă tem că după alegerile prezidenţiale, fie ele şi în august, vor mai pleca din ţară încă vreo cinci milioane de români scârbiţi de oferta jalnică a celor care se visează şef al statului român. Anul 2024 este anul sugrumării democraţiei şi întoarcerii înapoi în timp. Avem nevoie de un Preşedinte care să-i unească pe români şi să le redea demnitatea, un preşedinte care să se impună în Consilul European şi să ducă România în Schengen şi zona Euro, un preşedinte care să investească timp, energie şi echilibru pentru a consolida independenţa justiţiei, un Preşedinte care să renunţe la politica bazată pe spoială şi lozinci goale de conţinut. România are nevoie de un preşedinte competent, un preşedinte care să vorbească cu cetăţenii într-o limbă română clară şi să-i convingă că această ţară are viitor!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tomac,
psd,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici