Radu F.Alexandru: Declanşarea în organizaţii a procedurilor de vot pentru un candidat, nestatutară

Senatorul PDL Radu F.Alexandru susţine că declanşarea în structurile organizatorice ale partidului a procedurilor de vot sau de susţinere a candidaturii lui Emil Boc sau Vasile Blaga pentru şefia formaţiunii încalcă Statutul, el solicitând BPN şi COCN să ia măsuri.

5 afișări

Radu F.Alexandru susţine, într-un comunicat remis miercuri agenţiei MEDIAFAX, că aceste proceduri reprezintă "un demers care încalcă Statutul şi care dă o notă generală de neseriozitate şi de inacceptabil partizanat, profund dăunătoare imaginii partidului".

"Ce va trebui să exprime, la momentul potrivit, votul acestor organizaţii: prietenia, simpatia, interesele legate de un om sau altul sau opţiunea perfect motivată pentru acel program care va putea să coaguleze optim şi să potenţializeze la maximum forţa PDL?", adaugă senatorul PDL.

El cere Biroului Permanent Naţional al PDL şi Comisiei de organizare a Convenţiei Naţionale (COCN) să facă "demersurile cuvenite pentru a se sista imediat o practică inadmisibilă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici