Radu F. Alexandru: I-am cerut lui Boc să oprească adunările pentru susţinerea de candidaţi în PDL

Senatorul PDL Radu F. Alexandru a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că i-a cerut liderului PDL, Emil Boc, să oprească organizarea de adunări în organizaţiile PDL pentru susţinerea candidaţilor pentru şefia partidului, precizând că nu au fost prezentate moţiunile şi nici depuse oficial candidaturi.

7 afișări

Radu F. Alexandru i-a adresat solicitarea preşedintelui Emil Boc la şedinţa de luni a grupului parlamentar al PDL din Senat. "I-am solicitat domnului Emil Boc ca, în spiritul statutului partidului, să oprească, începând de astăzi, organizarea de adunări în cadrul organizaţiilor, câtă vreme nu s-a terminat perioada de depunerea a candidaturilor pentru şefia PDL, şi nu au fost prezentate moţiunile celor care vor candida pentru preşedinţia partidului", a spus senatorul PDL.

El a arătat că prezentarea moţiunilor celor care vor candida pentru şefia PDL va determina opţiunea pentru un candidat sau altul.

"Trebuie să aşteptăm încheierea timpului de depunere a candidaturilor", a adăugat Alexandru.

Senatorul a precizat că Emil Boc i-a dat dreptate. El a mai spus că atât Emil Boc, cât şi Vasile Blaga a făcut apel la colegii parlamentari, la şedinţa de grup, ca "această competiţie internă să se desfăşoare într-un mod în care să nu aducă prejudicii partidului".

"Nu a fost un pact de neagresiune explicit, însă câtă vreme (Blaga şi Boc n.r.) au făcut apel la colegi ca această competiţie internă să se desfăşoare în favoarea partidului şi nu cu atacuri să aducă prejudicii partidului, se poate intepreta astfel", a menţionat senatorul PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici