Raluca Turcan deschide lista candidaţilor PNL Sibiu la Camera Deputaţilor

Raluca Turcan deschide lista candidaţilor PNL Sibiu la Camera Deputaţilor. La Senat lista este deschisă de senatorul Nicolae Neagu.

Urmărește
231 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan deschide lista candidaţilor PNL Sibiu la Camera Deputaţilor

Raluca Turcan deschide lista candidaţilor PNL Sibiu la Camera Deputaţilor

PNL Sibiu a votat lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare.

PNL Sibiu îşi doreşte să trimită în Parlament şi Guvern oameni care, prin pregătire, profesie şi seriozitate, au făcut şi fac lucruri pentru sibieni in viaţa lor de zi cu zi, spune Raluca Turcan.

La Senat lista este deschisă de senatorul Nicolae Neagu.

„La Camera Deputaţilor, colegii m-au votat pentru un nou mandat în Parlamentul României. Rezultatele prezenţei mele în Parlamentul României şi în Guvern vorbesc de la sine. Faptul că organizaţia PNL Sibiu are un ministru, în persoana mea, e garanţia faptului că Sibiul are o voce puternică în Guvern. Şi cred că am dovedit de nenumărate ori că AM FĂCUT lucruri pentru Sibiu. Şi pentru că vorbim de dezvoltarea Sibiului, nu există echipă mai bună decât una din care face parte şi Virgil Popa. Fost Viceprimar al Sibiului în mandatele de primar ale lui Klaus Iohannis, este un sprijin real pentru toţi sibienii în dezvoltarea oraşului. Virgil Popa este un om onest, implicat, muncitor, alături de comunitate de fiecare dată când i se solicită sprijinul. Pentru locul trei la Camera Deputaţilor o propunem pe Christine Thellman. Un bun parlamentar, serios, muncitor, implicat în viaţa organizaţiei. Reprezintă în parlament oraşul Mediaş şi zona de Nord şi este membru în Comisia de Administraţie Publică şi Comisia de Afaceri Europene. Cred cu tărie că în această formulă putem obţine un rezultat excelent pentru PNL Sibiu, pentru Sibiu, atât la alegerile parlamentare, cât şi la alegerile prezidenţiale, mult mai dificile decât în anii precedenţi”, scrie Turcan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici