Raluca Turcan: USL nu a reuşit să facă trecerea din opoziţie la putere

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, marţi, după ce plenul Camerei a decis, la propunerea PSD şi PNL, retrimiterea la comisii a unor proiecte de lege, că USL "nu a reuşit să facă trecerea din opoziţie la putere" şi că ar fi trebuit să aibă "o ofensivă de muncă în Parlament".

Urmărește
237 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: USL nu a reuşit să facă trecerea din opoziţie la putere

Raluca Turcan (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Eu, dacă aş fi fost în locul celor care tocmai au preluat puterea, aş fi început cu o ofensivă în primul rând civilizată, în al doilea rând de muncă în Parlamentul României. Din nefericire, au preferat să se comporte la fel ca şi până acum, să tergiverseze activitatea unei instituţii foarte importante, au preferat să stea deoparte, să blocheze legi. Cred că nu au reuşit să facă acea trecere din opoziţie la putere", a spus Raluca Turcan.

Un număr de 19 de proiecte de lege aflate pe ordinea de zi a plenului Camerei, printre care şi OUG privind contribuţiile pensionarilor la sănătate, au fost retrimise, marţi, la comisii, la cererea USL, pe motiv că noul Guvern trebuie să-şi exprime punctul de vedere asupra acestora.

Aceste proiecte au primit termene de rediscutare în Comisii între o săptămână şi o lună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici