Rareş Bogdan: Ciolacu minte. Îi este frică de baronii PSD care l-au luat captiv

Marcel Ciolacu minte pentru că îi este frică de baronii PSD care l-au luat captiv, afirmă prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, după ce liderul social-democraţilor a afirmat că „liberalii mint” când spun că a avut o înţelegere cu Nicolae Ciucă privind „amendamentul Iohannis”.

Urmărește
97 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan: Ciolacu minte. Îi este frică de baronii PSD care l-au luat captiv

Rareş Bogdan: Ciolacu minte. Îi este frică de baronii PSD care l-au luat captiv

„Ciolacu minte. De ce? Îi este frică de baronii PSD care l-au luat captiv. PSD vrea toată puterea şi este un pericol mortal pentru România. PSD nu s-a schimbat, desi au încercat să îşi spele imaginea în Europa prin intermediul PNL”, scrie pe Facebook Rareş Bogdan.

El a revenit cu un post-scriptum: „P.S. Maine amănunte incendiare despre situaţia financiar - economică în care se află cu adevărat România şi nepriceperea în treburile guvernării ale fostului baron de Buzău”.

Nicolae Ciucă a declarat marţi că a avut o înţelegere cu Marcel Ciolacu privind modificarea legislativă care i-ar permite preşedintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare ca independent pe lista PNL.

.Premierul Ciolacu a infirmat, luni, că liberalii şi Klaus Iohannis i-ar fi cerut, încă din primăvară, să introducă această modificare legislativă.

„Nu am avut o astfel de discuţie. Înseamnă că mint (n.r. liberalii)”, a spus Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici