Rareş Bogdan despre data alegerilor prezidenţiale: întelegerea din luna martie a căzut, este caducă

  • Liberalul Rareş Bogdan a declarat că întelegerea din luna martie privind data alegerilor prezidenţiale „a căzut”.
  • „Este caducă”, a spus Bogdan la finalul discuţiilor de marţi cu reprezentanţii PSD.
754 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan despre data alegerilor prezidenţiale: întelegerea din luna martie a căzut, este caducă

Rareş Bogdan despre data alegerilor prezidenţiale: întelegerea din luna martie a căzut, este caducă

„Considerăm că luna august este o lună în care e greu să-i gaseşti preocupaţi de alegeri pe cetăţenii României. Lunile octombrie, noiembrie, ar fi mai potrivite, am avea parte şi de studenţi, peste un milion care se vor afla în centrele de studii”, a explicat Rareş Bogdan.

Liberalul a mai declarat că unele lucruri despre înţelegerea din primăvară nu au fost spuse în public.

„A existat o discuţie în luna martie, dar a avut două componente care au fost omise în discuţia publică. Lista comună la europarlamentare trebuia să depăşească 50%, a avut 48% (...) şi în martie vorbeam de listă comună la parlamentare şi candidat comun la prezidenţiale”, a adăugat Bogdan.

Rareş Bogdan susţine că înţelegerea din primăvară „a căzut”.

„Ca urmare întelegerea din luna martie a căzut, este caducă, credem extrem de serios că alegerile trebuie organizate la termenul constitutional în luna noiembrie”, a mai spus Rareş Bogdan, adăugând că este vorba despre zilele de 10 şi 24 noiembrie.

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, se va întoarce joi în ţară, a mai dezvăluit Rareş Bogdan.

„Domnia sa se va intoarce joi vom vedea dacă propunerile prevăd aceste date”, a precizat liderul liberal.

PSD insistă ca primul tur al alegerilor prezidenţiale să se desfăşoare în luna septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici