Râşnov. PNL pierde după 20 de ani în faţa USR. La Braşov, Allen Coliban rămâne în funcţia de primar

După numărarea a 75% din voturi din Râşnov, candidatul USR Horia Motrescu conduce detaşat cu peste 700 de voturi, potrivit numărătorilor paralele realizate de PNL şi USR, relatează presa locală.

Urmărește
1326 afișări
Imaginea articolului Râşnov. PNL pierde după 20 de ani în faţa USR. La Braşov, Allen Coliban rămâne în funcţia de primar

Răşnov. PNL pierde după 20 de ani în faţa USR. La Braşov, Allen Coliban rămâne în funcţia de primar

PNL pierde conducerea oraşului braşovean după mai bine de 20 de ani de administraţie liberală. Adrioan Veştea a devenit primar al orăşului cunoscut pentru cetatea sa în 2004, ocupând poziţia timp de trei mandate, urmat de Liviu Butnariu, timp de două mandate.
 
În Râşnov prezenţa la vot a fost de 51,28%.
 
În oraşul Braşov lupta pare stânsă. Allen Coliban rămâne în funcţia de primar al Braşovului.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici