Reacţia lui Nicolae Ciucă după rezultatele exit-poll: Suntem aici să celebrăm o victorie

Suntem aici să celebrăm o victorie, spune liderul PNL, Nicolae Ciucă, duminică seara, după anunţarea rezultatelor exit-pollului Curs-Avangarde.

283 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Nicolae Ciucă după rezultatele exit-poll: Suntem aici să celebrăm o victorie

Sursa foto: Mediafax Foto

„Suntem aici să celebrăm o victorie, o victorie a românilor, care au dat o lecţie de democraţie şi în număr impresionant la vot. Peste 2,3 milioane de români au votat ca PNL să reprezinte cea mai puternică forţă politică de dreapta din România. Le mulţumesc. De asemenea, le mulţumesc celor 54% dintre românii care au ieşit la vot pentru că au optat pentru valorile europene, au zis nu extremismului şi au votat alianţa ca atare”, spune Nicolae Ciucă.

El afirmă că angajamentul liberalilor este acela de „a nu dezamăgi alegătorii şi a continua să contruiască şi să dezvolte comunităţile”.

„Este angajamentul nostru, alşa cum am demoinstrat şi alşa cum am vorbit despre reaslizările administraţiilor liberale. (...) Trăim într-o perioadă cât de poate de complexă din punct de vedere securitar, din punct de vedere economic. Avem nevoie să rămânem uniţi, să asigurăm securitate şi garantez că PNL va face tot ce îi stă în putinţă pentru a apăra interesele românilor şi valorile noastre naţionale. Ţinând cont că mai avem alegeri deosebit de importante în faţa noastră, mă angajez împreună cu echipa PNL să slujesc la fel de bine interesele românilor şi ale României”, încheie Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici