Reacţia lui Nicuşor Dan, după anunţul lui Băluţă cu privire la retragerea oamenilor din zona Unirii: „Gardurile trebuie ridicate din teren”

  • Primarul general al capitalei a reacţionat după ce Daniel Băluţă a anunţat că îşi retrage oamenii din zona Unirii.
  • „Pentru revenirea la starea de legalitate, gardurile trebuie ridicate din teren”, susţine Nicuşor Dan.
Urmărește
470 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Nicuşor Dan, după anunţul lui Băluţă cu privire la retragerea oamenilor din zona Unirii: „Gardurile trebuie ridicate din teren”

Sursa foto: Andreea Alexandru / Mediafax Foto

„Daniel Băluţă retrage acum oamenii din amplasamentul ilegal al şantierului de la Parcul Unirii. Pentru revenirea la starea de legalitate, gardurile trebuie ridicate din teren care este proprietatea Municipiului Bucureşti”, a scris luni seara pe Facebook Nicuşor Dan.

Acesta transmite că va continua toate demersurile pentru ca documentele care atestă dreptul de proprietate al PMB să fie fără echivoc.

„Totodată, reafirm că voi emite ca şi până acum, doar autorizaţii de construire în baza legii, cu toate avizele ataşate”, a adăugat primarul general.

Reacţia lui vine după ce Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, a anunţat că „pentru a pune în siguranţă integritatea şi viaţa angajaţilor Primăriei Sector 4, dar şi a echipelor care lucrează la consolidarea planşeului peste râul Dâmboviţa de la Piaţa Unirii, am decis retragerea de îndată a tuturor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici