Reacţia ministrului Tineretului, despre David Popovici: Sper să beneficieze de condiţii mai bune de antrenament

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse spune că speră că David Popovici va avea condiţii mai bune de antrenament decât până acum, dar susţine că acest lucru depinde de Agenţia Naţională pentru Sport.

Urmărește
937 afișări
Imaginea articolului Reacţia ministrului Tineretului, despre David Popovici: Sper să beneficieze de condiţii mai bune de antrenament

Reacţia ministrului Tineretului, despre David Popovici: Sper să beneficieze de condiţii mai bune de antrenament

Întrebată joi de criticile aduse de David Popovici condiţiilor de pregătire la nataţie, ministrul Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a spus: „Sunt mândră şi îl felicit din tot sufletul pe David Popovici pentru rezultatele obţinute. În egală măsură sunt ministru al Tineretului, dar nu sunt preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, în subordinea căreia se află această componentă. Cu toate acestea, da, trebuie găsite soluţii pentru a se investi mai mult în activitatea sportului de performanţă, am ascultat în integralitate declaraţia lui David Popovici”.

Natalia Intotero susţine că trebuie găsite soluţii ca să se asigure pregătirea adecvată a sportivilor.

„Aşa cum primul-ministru s-a implicat după calificarea echipei naţionale de fotbal pentru a identifica soluţii şi a sprijini acest sport, sunt convinsă că, după încheierea acestor campionate, printr-o discuţie aplicată alături de colegi, trebuie identificate soluţii ai sportivii de performanţă să beneficieze de pregătire adecvată”, a declarat ministrul.

Natalia Intotero a fost întrebată dacă până la următoarele Jocuri Olimpice David Popovici va avea un bazin olimpic adecvat pentru pregătire. Ea a spus: „Eu sper să benefieze de condiţii mai bune decât cele pe care le-a avut în momentul de faţă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici