Reacţia premierului Ciolacu la captura record de droguri din Portul Constanţa

Salut efortul susţinut, vigilenţa şi cooperarea instituţiilor statului prin care a fost împiedicată tranzitarea prin Portul Constanţa a unui cantităţi-record de cocaină, ascunsă într-un transport de fructe congelate, transmite premierul Marcel Ciolacu.

Urmărește
241 afișări
Imaginea articolului Reacţia premierului Ciolacu la captura record de droguri din Portul Constanţa

Reacţia premierului Ciolacu la captura record de droguri din Portul Constanţa

„Succesul demersurilor noastre pentru combaterea consumului de droguri depinde decisiv de eficienţa măsurilor de prevenţie. Salut efortul susţinut, vigilenţa şi cooperarea instituţiilor statului prin care a fost împiedicată tranzitarea prin Portul Constanţa a unui cantităţi-record de cocaină, ascunsă într-un transport de fructe congelate. Felicitări şi întreaga mea apreciere tuturor celor care au contribuit la reuşita acestei operaţiuni antidrog. Este un exemplu de profesionalism care îmi doresc să fie continuat”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El afirmă că „reprezintă un semnal important pentru a descuraja traficul de droguri în România şi tranzitarea ţării de astfel de produse”.

„Veţi avea permanent un sprijin din partea Guvernului în promovarea acţiunilor şi politicilor antidrog şi de prevenţie, inclusiv în instituţiile de învăţământ, în aceeaşi măsură în care dorim să ne concentrăm pe intervenţia în materie de sănătate şi recuperare pentru cei care, din nefericire, ajung să treacă prin experienţa traumatizantă şi extrem de nocivă a consumului de droguri. Vă urez succes în toate acţiunile desfăşurate! Având grijă de prezentul copiilor şi tinerilor noştri, avem grijă de viitorul naţiunii”, încheie Ciolacu.

O captură record de cocaină a fost realizată în portul Constanţa. Drogurile erau ascunse în fructe congelate şi urmau să fie transportate pe cale rutieră în Olanda. Containerul a sosit în România în luna septembrie venind din Ecuador.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici