Regulamentul Senatului va fi modificat

Comisia pentru Regulament a Senatului va propune, săptămâna viitoare, plenului un raport privind modificările care trebuie să fie aduse Regulamentului acestei Camere legislative, a declarat, luni, după şedinţa Biroului permanent, vicepreşedintele Ioan Chelaru (PSD).

Urmărește
8 afișări

Senatorul social-democrat a precizat că membrii acestei comisii au propus conducerii Senatului ca eventualele propuneri de modificare să fie înaintate comisiei până luni după-amiază.

"Mâine, Comisia pentru Regulament se va întruni şi va stabili o formă pe care doreşte săptămâna viitoare să o propună Senatului spre dezbatere, în primul rând punerea de acord a actualului Regulament cu recentele decizii ale Curţii Constituţionale", a adăugat Chelaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici