Remeş: Dacă Blaga ar fi condus PD, alta era situaţia politică în România

Ministrul Agriculturii, liberalul Traian Decebal Remeş, a apreciat, sâmbătă, la Focşani, că Vasile Blaga este cel mai bun lider al PD, nu Emil Boc şi că, dacă Blaga îi conducea pe democraţi, "alta ar fi fost situaţia politică în PD şi în România".

1 afișare
Imaginea articolului Remeş: Dacă Blaga ar fi condus PD, alta era situaţia politică în România

Remeş: Dacă Blaga ar fi condus PD, alta era situaţia politică în România

"Dacă vârful PD ar fi fost cu acelaşi cap pe umeri ca Vasile Blaga, situaţia politică în PD şi situaţia politică în România ar fi fost alta acum", a spus ministrul Remeş.

El a adăugat că, dacă ar fi întrebat pe cine ar alege partener de discuţii de la PD în anumite împrejurări şi în care să aibă încredere, acea persoană ar fi tot Vasile Blaga.

"Între Blaga şi Boc nu ezit şi spun Blaga. Între Blaga şi Cezar Preda nu ezit şi spun tot Blaga şi asta nu pentru că suntem ardeleni, ci pentru că Vasile Blaga este un alt tip de om", a mai spus ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remeş.

Vineri, preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, a declarat că o eventuală desemnare a lui Vasile Blaga pentru postul de premier ar fi o alegere foarte bună, dar a exprimat dubii că Traian Băsescu va accepta un premier care "gândeşte cu capul lui".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici